VW PASSAT

MAN 8 – 180
8. studenoga 2018.
SMART 1.0 AUT
6. lipnja 2017.

Kada uspjeh poprimi oblik.

Najljepše na uspjehu je kada napokon možete vidjeti ono što ste postigli. Ili u njemu uživati. S novim Passatom možete oboje jer ovaj model očarava kako izvana tako i iznutra. Istog mišljenja bili su i žiriji zaduženi za nagrade "Car of the Year" i "iF-Gold". Oba puta je novi Passat odabran za pobjednika 2015. godine.

Suveren poput vas.

Infotainment Radiouređaj i navigacijski sustav Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota. U vašem Passatu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju.

Car-Net Guide & Inform

Više ne morate voziti bez interneta. Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S aktualnim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net Guide & Inform nude još više. Suverenost je rezultat vlastitih prednosti. I sposobnost da ih pokažete drugima. Stoga se na novom Passatu odmah vidi koliko je napredan. U najupečatljivije vanjske karakteristike ubrajaju se opcijska LED glavna svjetla markantnog oblika i serijska LED stražnja svjetla te dinamična bočna linija. Za još veću eleganciju zaslužni su dug međuosovinski razmak i kratki prevjesi.