FORD TRANSIT CUSTOM

MERCEDES S 320 CDI
21. ožujka 2017.
TOYOTA Proace Verso
13. svibnja 2014.
 
Posve novi Ford Tourneo Custom
Novi Tourneo Custom pod atraktivnom novom vanjštinom spaja sve najbolje značajke Ford putničkih kombi vozila, koje su dodatno poboljšane i pritom nudi obilje prostora i udobnosti za do devet osoba .
Raskošni interijeri su opremljeni profinjenim, podesivim stražnjim sjedalima , koja se mogu konfigurirati na 30 različitih načina i time pružaju svu potrebnu svestranost. Vozilo je opremljeno najnaprednijim značajkama kao što su Ford SYNC sustav s glasovnom kontrolom, MP3 priključkom i telefonom . Dio SYNC sustava je i funkcija poziva u slučaju nužde , koji će vam u slučaju nezgode pomoći pozvati hitne službe. Uz aerodinamičan dizajn i nizom štedljivih motora i tehnologija za manju potrošnju energije, kao primjerice start/stop sustav, jedno je od najekonomičnijih gospodarskih vozila u svojoj klasi.
Novi Tourneo Custom ima iznimno niske troškove eksploatacije kako za poslovnu uporabu tako i kao siguran i luksuzan način prijevoza obitelji, prijatelja i svih njihovih stvari. Za više teretnog prostora , možete odabrati verziju s dugim međuosovinskim razmakom. Doznajte više o Tourneu Custom - iskustvu vožnje koje nudi , njegovim mogućnostima i učinkovitosti , uporabljivosti i troškovima , sigurnosti i dizajnu.